Het gilde biedt de gelegenheid tot het volgen van een bouwworkshop. Een bouwworkshop betekent: een of twee dagen intensief aan een nieuwe fluit werken of reparatie van een bestaande fluit. Dit gebeurt op verschillende locaties bij verschillende gezellen. Een bamboefluit komt in het algemeen niet in één of twee dagen af.

Data en tijden: In overleg
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Kosten: € 50,00 per dag, excluief bamboe voor zowel leden NPG als niet-leden
Opgave/info: per email
Plaats / gezel: Aalst Waalre, Anja van de Boogaart, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Aalst Waalre, Titia den Haan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Dieren, Truus Siddré, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Eefde, Willemien Rouwenhorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Wieringen, Iris Hos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.