Muziekvakantieweek - St. Odiliënberg

datum:   Zaterdag 20 juli tot zaterdag 27 juli 2019
leeftijd:   vanaf 6 jaar
    vanaf 16 jaar zelfstandig
contactpersoon:   Annie Beulen
email:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
plaats:   Kampeerboerderij Ossa Outdoor te St. Odiliënberg
kosten:   leden NPG € 260,-
    anderen € 290,-
   

bij opgave voor 1 april € 30,-- korting

min./max. aantal deelnemers   30 - 45

Iedereen die graag bamboefluiten wil bouwen en bespelen, maar daarnaast ook houdt van samen sport-, spel- en toneelactiviteiten ondernemen is van harte welkom op deze zomercursus in St. Odiliënberg. We kamperen in de eigen tent in het mooie Limburgse glooiende landschap. Het ontbijt en de warme maaltijden tussen de middag worden verzorgd. Voor de avondmaaltijd zorgt iedereen zelf.

Er wordt gewerkt aan de hand van een thema. Het thema van dit jaar is KATTEN. In allerlei hoedanigheden zullen de katten aanwezig zijn, in de muziek, in het voorlezen, in het koor en in de activiteiten die via workshops worden aangeboden. In de musical “Cats” zitten vast aanknopingspunten. Maar ook de cursisten kunnen inbreng hebben over het thema en dit met de anderen delen bijvoorbeeld tijdens de bonte avond. Dus leg je kattenoutfit maar vast klaar en bedenk je kattenstreken.

Overdag bestaat het programma uit samenspel, fluiten bouwen en creatieve activiteiten. Bij mooi weer werd er afgelopen jaren in de namiddag gezwommen en gepicknickt bij een strandje aan de Maas.

’s Avonds wordt er voorgelezen en voor wie wil is er de gelegenheid om in een koor te zingen. Daarna kan er gezellig gekletst en iets gedronken worden in de bar. De cursus is voor iedereen vanaf 6 jaar. Er zijn gezinnen, grootouders met kleinkinderen, alleenstaanden, vriendengroepen enz. Alle leeftijden zijn meestal goed vertegenwoordigd. Je hoeft geen ervaring met bamboefluiten bouwen of bespelen te hebben of andere muzikale ervaring om deel te kunnen nemen aan de cursus.

Meld je snel aan! Het belooft een mooie actieve en muzikale week te worden. Het zou jammer zijn als je te laat bent met de aanmelding. En neem familie, vrienden en kennissen mee!