Voor aanmelding bij de cursusadministratie gelden de volgende spelregels:

  • Aanmelding voor de Wintercursus, Lentecursus, Zomervakantieweken en Studieweekend ensemblespel via deze website (bij de betreffende cursus) met een online inschrijfformulier.
  • Inschrijfgeld ad € 50,- per persoon per cursus gelijktijdig overmaken op NL60 INGB 0003 5036 47 t.n.v. Ned Pijpersgilde Kursuskommissie te Rotterdam.
  • Het inschrijfgeld dient overgemaakt te worden, gelijktijdig met het insturen van het inschrijfformulier. De datum van ontvangst van inschrijfgeld plus -formulier geldt als aanmeldingsdatum. Eventuele kamertoeslagen worden tijdens de cursus afgerekend.
  • Het resterende cursusgeld (= de cursusprijs met aftrek van het inschrijfgeld) moet uiterlijk één maand vóór aanvang van de cursus betaald zijn.
  • Bij meerdere cursussen is een vroegboekkorting van toepassing. Dit staat vermeld bij de betreffende cursus in deze activiteitenfolder. De vroegboekkorting geldt als het inschrijfgeld vóór de genoemde datum is overgemaakt.
  • Bij de meeste cursussen worden twee prijzen vermeld: - ledenprijs: voor leden en contribuanten van het NPG. - prijs voor niet-leden .
  • Na inschrijving voor een cursus ontvangen de deelnemers nadere gegevens plus een vragenlijst waarop wensen m.b.t. maaltijden en diëten, verblijf op een- of meerpersoonskamer, meekamperende gasten, huisdieren, enz. vermeld kunnen worden. Met wensen wordt voor zover mogelijk rekening gehouden.
  • Bij annulering binnen een maand vóór aanvang van de cursus is het gehele cursusgeld verschuldigd. Bij eerdere annulering wordt de cursusprijs met aftrek van het inschrijfgeld gerestitueerd. Een eventuele annuleringsverzekering dient men zelf te regelen.
  • Reductie is in bepaalde gevallen mogelijk, b.v. voor jongeren, studenten en grote gezinnen. Dit dient tenminste zes weken vóór de aanvang van een cursus schriftelijk aangevraagd te worden bij de voorzitter van het NPG, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Het NPG is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van muziekinstrumenten en andere eigendommen. Men dient zelf voor eventuele verzekering zorg te dragen.

Instemming gebruik cursusfoto’s

Tijdens cursussen en andere activiteiten van het NPG wordt beeldmateriaal gemaakt. Een zorgvuldige selectie hiervan kan worden gebruikt voor cursusverslagen in BamboefluitNieuws, op de website en/of in een wervingsfolder van het NPG. Het verenigingsbestuur gaat ervan uit dat u met inschrijving/deelname aan de cursus/activiteit akkoord gaat met genoemd gebruik van foto’s. Mocht u bezwaren hebben of een bepaald voorbehoud, wilt u hiervan dan melding maken bij de cursusleiding.